Hoe kan water drinken helpen bij afvallen?

We hebben het allemaal wel eens gehoord: Drink meer water, dan val je af! Maar is dit een feit of fabel? Kort gezegd: het is een FEIT.
Water drinken helpt het metabolisme een boost te geven, ontgift het lichaam en onderdrukt hongergevoelens. Meer water drinken helpt ook om overtollig vocht af te voeren dat je lichaam vasthoudt.

Maar wat is nu de beste manier om te zorgen dat je die 8 glazen water binnenkrijgt per dag?

- Drink voor je eet!
Water onderdrukt 'lekkere trek', dus een glaasje water voor het eten zorgt ervoor dat je minder calorieën naar binnen zult werken.
Gemiddeld neemt een persoon 75 calorieën minder tot zich bij een maaltijd als hij of zij eerst een glas water neemt. Dus als je bij één maaltijd per dag, een glas water drinkt en dus minder eet, kun je per jaar wel 27000 calorieën "besparen"! En helpt dus zeker bij het afvallen

- Vervang sapjes en suikerdrankjes door water
Ja, water is saai. Maar een limoentje of citroentje kan het verschil maken! Vervang elk glas cola, sinas, red bull of sap door een glas water, en dat betekent dubbel succes! Je suiker-inname wordt drastisch verlaagd en je laat het water zijn werk doen: ontgiften en hydrateren.

- Drink water koud
Wist je dat koud water calorieën verbrandt? Dat komt doordat het lichaam hard moet werken om het water op te warmen zodra je het hebt opgedronken. Daarnaast zal het voor veel personen makkelijker zijn om water koud te drinken, omdat ze het smakelijker vinden.

- Langer sporten
Water drinken vermindert spierkrampen en hydrateert de gewrichten, dat betekent dat je langer kunt sporten, waarmee je eventueel weer kunt afvallen

- Zorg dat je genoeg binnenkrijgt
Wil je echt afvallen met water drinken? Zorg dan dat je minstens 2 liter water per dag tot je neemt. Hiermee kun je overtollig vocht dat je vasthoudt afvoeren, en daarmee zul je je minder opgeblazen voelen. Als je sport, drink dan nog meer!

 

P.S. natuurlijk zullen wij je adviseren kraanwater te drinken: de goedkoopste optie in Nederland!
Filter de laatste reststoffen uit je kraanwater met een waterzuiveringssysteem.

KORTINGSCODE: Om je dat extra steuntje in de rug te geven met afvallen krijg je van ons een speciale korting op je waterzuiveringssysteem van 25% op de huidige actieprijs met de code: "waterdrinken". Deze is geldig t/m 30 april 2016

Vragen? e-mail info@123zuiverwater.nl
Bestellen? www.123zuiverwater.nl/aquarosa-essential

© 2011 - 2024 123zuiverwater.nl  Privacy & Cookies  Voorwaarden  Disclaimer 

Realisatie: Manieu.nl