Waterzuiveringssysteem AquaRosa Essential (PurePro)

Beoordeling 4,75
gebaseerd op 2 reviews
Levering: 1 - 2 werkdagen
Prijs: €295,95 €299,95 Beschikbaar1 - 2 werkdagen
Tijdelijk uitverkocht
Lex Lugthart
Makkelijk te installeren. Wij hadden een oud systeem, waar de filters niet meer van te krijgen waren in Nederland. Zelf aangelegd in ongeveer 2 uur. De oude gaten in aanrechtblad en afvoerbuis kon ik gebruiken, als ook het waterverbindingspunt.Bekijk dit product
Serine - 123zuiverwater
Fred & Debora, Hartelijk dank voor jullie uitgebreide positieve review!!Bekijk dit product
Fred
Onze ervaring met 123zuiverwater is vanaf begin van onze zoektocht naar een osmose revers apparaat tot nu in een woord geweldig. Wij waren niet bekend in deze wereld en na heel veel telefoontjes naar verschillende aanbieders met allemaal verschillende prijzen /montage kosten / ed kwamen wij uiteindelijk bij Serine ( eigenaresse ) van 123 terecht. Na ons eerste verhelderende gesprek , zuiver en zonder blabla waren wij eigenlijk al overtuigd. Mede doordat zij precies wist wat voor ons het beste apparaat zou zijn en dat ook kon uitleggen/ simpel en begrijpelijk.
Als je dat dan weet en je vergelijk de 123 produkten met andere aanbieders dan is de keuze snel gemaakt. Ook nog een belangrijk gegeven is dat 123 ons gelijk na eerste gesprek binnen 5 minuten een email met links stuurden met 6 YouTube montage filmpjes hoe je zelf hun osmose revers unit moet aansluiten!
Geweldig in een klap zie je hoe het werkt en dat een ieder het in principe zelf kan instaleren ( waar dan
ook) Ook hierin is 123 de enige die dit soort superduidelijke gebruiks aanwijzing heeft ontwikkeld.
Als je daarnaast de prijs en kwaliteit( zit weinig verschil in apparatuur van andere leveranciers maar deze zijn wel allemaal duurder) vergelijkt met andere aanbieders......
Voor ons was het duidelijk en nog dezelfde dag hebben wij onze bestelling ( aquarosa Essential) gedaan. De volgende dag stond het apparaat in onze keuken en binnen 3 uur geïnstalleerd. Een beetje handig iemand zou het in 1 uur kunnen, ligt aan waar je het wil plaatsen.
Als je eenmaal het water hebt geproefd wil je nooit meer anders. Zo zacht en je proeft dat het schoon, zuiver is. Eindelijk af van al die pet flessen met nep bronwater.
Een ieder die zuiver water wil, bel Serine van 123
Groet
Fred & Debora
Pit cateringBekijk dit product

© 2011 - 2023 123zuiverwater.nl  Privacy & Cookies  Voorwaarden  Disclaimer 

Realisatie: Manieu.nl